digital.bgВече ви информирахме как Google Maps показва къде има камери за

...
digital.bgВече ви информирахме как Google Maps показва къде има камери за
Коментари Харесай

Google Maps вече ще ни показва виртуален скоростомер по време на шофиране

digital.bg

Вече ви информирахме как Google Maps демонстрира къде има камери за превишена скорост в България. Услугата предлага сложно решение за напредване в градовете без значение какъв превоз употребявате. Eкипът на Гугъл продължава да работи над интеграция на някои от най-интересните функционалности на приложението Waze. Следващата атрактивна алтернатива, която ще е налична за притежателите на смартфони е включването на виртуален скоростомер в приложението.

 



 

 

В момента тази функционалност е налична единствено за стеснен брой консуматори на Google Maps, само че в идващите дни ъпдейта последователно ще доближи до всички. За да активирате виртуалния скоростомер е належащо да отворите менюто с настройки, където ще откриете опцията " Speedometer " в раздела " Navigation Settings ". Единственото, което би трябвало да извършите е да преместите слайдера до името на функционалността, с цел да я активирате, оповестява AndroidPolice.

 



 

Новият скоростомер ще се демонстрира и на Android Auto приложенията за оптимално облекчение на водачите на автомобили. Имайте самообладание, защото актуализацията се популяризира на стадии от компанията, само че към този момент е налична в някои европейски страни. Включването на сходна функционалност в Гугъл Maps е потребно, защото ще ви осведоми, в случай че увеличите прекалено много скоростта на пътя и по този начин ще ви спести редица проблеми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР